Gratis verzending vanaf €75,-

asdasd

Verzending in NL

Verzending BE

Betalingsopties en facturering

Alle prijzen zijn in Euro’s (€). U kunt betalen via PayPal, direct via internetbanieren (iDeal) of creditcard (Visa, Mastercard). U ontvangt de factuur van uw bestelling per e-mail. Voor meer informatie over iDeal verwijzen we u naar https://www.ideal.nl/consument/.
Zodra uw bestelling is geaccepteerd en u betaalt met een creditcard, zullen we het bedrag op uw kaart blokkeren, maar pas in rekening brengen als uw bestelling is verpakt en klaar is voor verzending, tenzij het natuurlijk een vooruitbestelling is (zie hieronder).

Vooruitbestellingen

In het geval van een vooruitbestelling en bij betaling via PayPal, direct via internetbankieren (iDeal) of met een creditcard (Visa, Mastercard), zullen wij uw betaling direct na uw aankoop verwerken.
Waarom versturen jullie niet naar mijn land?
Op dit moment verzenden we naar alle EU-landen. Als u uw Roots Hockey-uitrusting wilt ontvangen op een locatie waar we momenteel niet naar toe verzenden, kunt u gebruik maken van de diensten van een expediteur. Indien u voor meer dan €300 bestelt, neem dan contact op met onze klantenservice door ons te e-mailen: info@roots-hockey.com of gebruik het formulier. We kunnen eventueel een speciale levering naar uw bestemming regelen.
*Alle verzonden bestellingen zijn voorzien van Track & Trace-informatie om uw bestelling te kunnen volgen.