Aankoop

 1. Het bestellen, leveren en verzamelen van bestellingen geschiedt via onze webshop www.roots-hockey.com (de webshop).
 2. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle klanten en partners, zowel in een professionele hoedanigheid als bij zakelijke transacties.
 3. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Prijzen en Promoties

 1. Voor de verkoop en speciale aanbiedingen op de website geldt: ‘die eerst komt, eerst maalt’.
 2. Roots Hockey B.V. behoudt het recht voor om de voorwaarden te wijzigen en de speciale aanbiedingen voortijdig te beëindigen.

Uw bestelling afleveren

 1. Als u een bestelling plaatst op de Roots Hockey B.V. webshop, zorgt de bezorgdienst voor de verzending van de artikelen naar uw adres in Nederland.
 2. Data en levertijden van uw bestelling zijn zichtbaar op de bestelpagina’s van de webshop. We streven ernaar deze tijden te handhaven, maar helaas kunnen we ze niet garanderen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een late levering.
 3. Wij vragen U aanwezig te zijn op de overeengekomen levertijd om uw bestelling te ontvangen of een ander tijdstip te organiseren.
 4. De bezorgdienst zal u vragen om te tekenen voor ontvangst van de bestelling.
 5. Indien u niet aanwezig bent op de afgesproken tijd, zal de bezorgdienst uw bestelling bij de buren proberen te leveren als u hiermee instemt. Als levering bij de buren niet mogelijk is, dan zal de bezorgdienst een berichtje achterlaten en de bestelling de volgende dag opnieuw proberen te leveren (behalve op zondagen). Als de tweede leveringspoging (op dezelfde wijze) niet lukt, wordt de bestelling teruggestuurd naar ons distributiecentrum. U krijgt het bestelbedrag minus de verzendkosten (€6,95) en eventuele extra transactiekosten vergoed.
 6. Als wij eenmaal de bestelling hebben bevestigd (door middel van een bevestigingse-mail) is het niet mogelijk deze te annuleren (via de webshop). Afhankelijk van de datum en tijd kunt u de bestelling alsnog annuleren door contact op te nemen met onze klantenservice op telefoonnummer +31(0)499 745069.

Facturering na levering

Indien u een zakelijke bestelling plaatst, ontvangt u een digitale factuur als PDF-bestand. De factuur moet binnen 14 dagen betaald worden. Als u de betalingsverplichting(en) niet nakomt, zullen wij rente in rekening brengen over het uitstaande bedrag. De wettelijke rente zal in rekening worden gebracht naast de buitengerechtelijke incassokosten die niet hoger zullen zijn dan de wettelijke vastgestelde percentages.
Klanten zijn niet verplicht meer dan 50% van de totale factuur vooruit te betalen. Wanneer betaling is overeengekomen, kunnen geen rechten worden ontleend op de uitvoering van de bestelling of dienst(en), voordat de vastgestelde vooruitbetaling heeft plaatsgevonden.