VOOR SPELERS - DOOR SPELERS

JONAS SMITS
Business Developer

Ik ben Jonas Smits, momenteel spelend bij HC Eindhoven H1. De oprichting van Roots Hockey komt voort uit de ‘passie’ voor hockey en is ontstaan vanuit de keukentafel. De boodschap ‘Never Forget Your Roots’ heeft voor mij meerdere mooie betekenissen en connecties met ons merk. Iets ontwikkelen van de tekentafel tot het eindproduct is iets waar ik voldoening uit haal.

Pleun van der Plas
Ambassadrice

Mijn naam is Pleun van der Plas, 23 jaar, woon, werk en studeerin Rotterdam.
Mijn grote passie is hockey en met veel plezier speel ik bij Den Bosch dames 1, de Europees en landskampioen in o.a. 2018.
Mijn hockeyspullen zijn essentieel voor mijn prestaties. Met trots en blijdschap draag ik daarom “roots”. Een ontzettend fijn en stijlvol merk, die daarbij een mooie boodschap met zich meedraagt: ‘never forget your roots’, wat naar mijn mening een mooie samenvatting is van mijn persoonlijkheid en weg naar de top.

Ingmar Bakermans
Business Developer

Ik ben Ingmar Bakermans, momenteel spelend bij MHC Best heren 1. De liefde voor hockey is bij mij al vroeg ontstaan doordat ik als klein jochie mee werd genomen door mijn ouders naar het hockeyveld. Dit is de reden dat de slogan: ‘Never Forget Your Roots’, goed aansluit op mij. Ik vergeet namelijk nooit waar de liefde voor hockey ooit bij mij is begonnen.