ROOTS Hockey is een Nederlands hockeymerk die zich specialiseert in het combineren van kwaliteit, uitstraling en passie. De producten van ROOTS Hockey worden in samenspraak met spelers en speelster van het hoogste niveau ontwikkeld. Dit resulteert in een collectie wat speciaal voor de hockey(st)er maar ook zeker door hockeyers is ontworpen. Daarnaast heeft ROOTS Hockey de visie om hockey zo toegankelijk mogelijk te maken, we zijn immers allemaal ergens begonnen. Deze visie slaat perfect op onze slogan: “Never Forget Your ROOTS” ~ Vergeet niet waar je vandaan komt.

Ambassadeurs & Ambassadrices

Pleun van der Plas

Mijn naam is Pleun van der Plas, 27 jaar, woon, werk en studeer nu in Rotterdam. Mijn grote passie is hockey en met veel plezier speel ik bij Den Bosch dames 1, de Europees en landskampioen in o.a. 2018. Mijn hockeyspullen zijn essentieel voor mijn prestaties. Met trots en blijdschap draag ik daarom “ROOTS”. Een ontzettend fijn en stijlvol merk, die daarbij een mooie boodschap met zich meedraagt: ‘never forget your roots’, wat naar mijn mening een mooie samenvatting is van mijn persoonlijkheid en weg naar de top.

0
Leeftijd
0
Rugnummer
0
Interlands

Fiona Morgenstern

Mijn naam is Fiona Morgenstern, 24 jaar oud en kom uit Eindhoven, waar ik ook werk. Ik studeer al een aantal jaar in Nijmegen. Hockey is hetgeen wat ik sinds jongs af aan het liefste doe. Ik speel nu voor het 7e seizoen bij Oranje-Rood dames 1 in de spits. Erg trots ben ik dat ik sinds 2019 ambassadrice ben van Roots hockey! Met de spullen van Roots kan ik elke week optimaal presteren en mezelf blijven ontwikkelen om nog beter te worden!

0
Leeftijd
0
Rugnummer
0
Interlands
0
Doelpunten